0

Verschillende vrouwen condooms

Vrouwen condooms bestel je eenvoudig en snel op Condoomsbestellen. Naast de standaard voorbehoedsmiddelen, hebben wij ook verschillende vrouwen condooms in onze collectie. Hiermee vrij je net zo veilig en lekker als met de gangbare condooms.

Makkelijk in te brengen

Vrouwen condooms breng je vrij makkelijk in. Het zijn latex zakjes, die weer zijn voorzien van twee soepele ringen van rubber. De kleinste ring breng je dan in de schede, voor de baarmoedermond in. De grootste ring komt dan weer aan de buitenkant van de vulva te liggen. Hierdoor wordt het sperma opgevangen en word je tegen een zwangerschap en soa beschermd.

Andere voorbehoedsmiddelen

Naast de vrouwen condooms vind je bij ons nog veel meer voorbehoedsmiddelen, waarmee je lekker en veilig kunt vrijen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de condooms met ribbels of noppen? Hiermee bezorg je je partner werkelijk een geweldig hoogtepunt.

Verder hebben wij ook voorbehoedsmiddelen voor mannen die wat groter of kleiner geschapen zijn. Hiermee hoef je voortaan niet meer bang te zijn dat een condoom er af glijdt of scheurt. Vrijen wordt hierdoor nog veel lekkerder.

Bestellen en verzending

Het bestellen van een van onze artikelen doe je heel snel en eenvoudig. Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur iets bestelt, dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag al. Dit betekent dus dat je je artikel de volgende dag al in huis hebt. Dat is nog eens snel!

Wil je liever niet dat je bestelling thuis wordt afgeleverd? Kies er dan voor om deze af te halen op een door jou gekozen Pakje Gemak-locatie. Hiervan zijn er 1700 in het land. Ook bieden wij je de mogelijkheid om je bestelling af te halen bij ons afhaalmagazijn. Deze vind je aan de Lloydsweg 28-E in Veendam. Het afhaalmagazijn is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur geopend.