0

Voorbehoedsmiddelen voor een erotisch avondje

Heb je een erotisch avondje gepland en wil je hiervoor voorbehoedsmiddelen kopen? Dan ben je bij Condoomsbestellen helemaal op de juiste plek belandt. Bij ons bestel je heel eenvoudig de beste condooms. Dit doe je slechts met een druk op de knop.

Om jezelf te beschermen tegen een SOA, is het natuurlijk belangrijk dat je voorbehoedsmiddelen gebruikt tijdens het vrijen. Vooral als je de ander niet goed kent en jullie samen nog geen SOA-test hebben gedaan. Vanaf nu is het mogelijk om de leukste, beste en lekkerste condooms gewoon online te bestellen bij Condoomsbestellen. Zo hoef je niet naar de winkel en ziet niemand dus dat je deze koopt.

Condooms voor iedereen

Wij hebben werkelijk condooms voor iedereen. Zo hebben een ruim assortiment van voorbehoedsmiddelen voor vaginaal gebruik, maar ook voor anaal gebruik. Voor nog meer genot zijn er ook condooms met ribbels of noppen. Ben je wat zwaarder geschapen? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse soorten XXL-condooms in onze collectie. Met onze condooms vrij je veilig en heb je ook nog eens veel meer plezier in bed.

Bestellen en ophalen

Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur een bestelling bij ons doet, dan word je pakketje de volgende dag al bij jou thuis afgeleverd. Je hoeft niet bang te zijn dat iemand erachter komt dat je een erotisch artikel hebt besteld. Wij verpakken je bestelling namelijk in een stevige, blanco doos. Hier is geen enkele verwijzing op te vinden naar onze webshop.

Wil je je bestelling liever zelf ophalen? Ook dat is mogelijk. Dit kan bij onze afhaalbalie in Veendam aan Lloydsweg 28-E. Deze is op werkdagen geopend van 09.00 tot 21:00 uur. Ook bieden wij jou de optie om je pakketje op te halen op een door jou gekozen Pakje Gemak-locatie. Door het gehele land zijn er 1700 afhaalpunten, dus er is er vast wel een bij jou in de buur te vinden.