0

Lekker vrijen met kleine condooms

Kleine condooms vind je bij Condoomsbestellen. Wij hebben een ruim assortiment van diverse condooms in allerlei soorten, kleuren en maten. Bij ons koop je de beste en leukste voorbehoedsmiddelen. Veilig vrijen werd nog nooit zo lekker!

Een passend voorbehoedsmiddel

Condooms zijn er in alle soorten en maten. Het is natuurlijk heel erg belangrijk dat je een voorbehoedsmiddel gebruikt, dat helemaal past. Wanneer je een voorbehoedsmiddel gebruikt dat te klein of te groot is, dan vrij je niet meer veilig. Het condoom kan dan afschuiven.

Als je wat kleiner geschapen bent, dan is het dus een aanrader om kleine condooms te gebruiken die helemaal passen. Door deze te gebruiken kun je je helemaal op de vrijpartij concentreren. Je hoeft je dan geen zorgen te maken of de condoom toch niet afschuift. Hierdoor beleef je veel meer plezier tijdens de daad.

Condooms bestellen

Het voordeel van kleine condooms online bestellen bij onze webwinkel is, dat je hiervoor niet meer naar de winkel hoeft. Niemand ziet dus dat je condooms koopt. Als je voorbehoedsmiddelen bij ons bestelt, dan worden deze snel bezorgd. Wanneer je dit op werkdagen voor 15.00 uur doet, dan heb je je bestelling vaak de volgende dag al in huis.

Tijdens het bestellen bieden wij je verschillende betalingsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om te betalen via iDeal, Visa, Mastercard, Bancontact/Mistercash. Ook heb je de optie om achteraf te betalen. Bij ons betaal je dan ook altijd op een manier die voor jou het beste uitkomt.

Meer weten

Wil je meer weten over het bestellen van condooms? Neem dan contact op met onze klantenservice. Deze is op werkdagen van 09.00 tot 16.30 uur bereikbaar via +31 (0)598 -69 04 53 of stel je vraag via het contactformulier op de website. Wij geven je dan zo spoedig mogelijk een antwoord.