0

Een condoom winkel met de lekkerste condooms

De leukste en lekkerste condooms bestel je heel eenvoudig bij de online condoom winkel Condoomsbestellen. Met slechts één druk op je muisknop koop je de allerbeste voorbehoedsmiddelen. Kies ervoor om je partner een leuk cadeau te geven en bestel alleen of samen condooms bij ons.

Ruime collectie voorbehoedsmiddelen

Condoomsbestellen heeft een zeer ruime collectie van de leukste, heerlijkste en beste voorbehoedsmiddelen. Zo hebben de standaard condooms, maar ook nog heel veel andere varianten voor zowel vaginaal als anaal gebruik. Wij hebben voor werkelijk iedereen wat wils.

Voor nog meer genot bestel je een variant met ribbels of noppen. Deze zorgt voor een optimale stimulatie en nog meer plezier tijdens het vrijen. Wil je je partner oraal bevredigen? Kies dan voor condooms met een lekker smaakje, zoals bosbes, aardbei en munt. Deze condooms hebben een heerlijke fruitsmaak en garanderen je een heerlijke vrijpartij.

Heb je een maatje meer? Bestel dan een van onze XXL-condooms. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor mannen die iets groter geschapen zijn. Ze schuiven niet af en je kunt je hiermee volledig op het seksspel concentreren.

Condooms bestellen

Met de condooms van onze condoom winkel wordt veilig vrijen weer leuk en lekker. Wanneer je bij ons op werkdagen voor 15.00 uur een bestelling plaatst, dan wordt deze dezelfde dag al verzonden. Je hebt je artikel de volgende dag dan al in huis. Lekker snel dus. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om je bestelling zelf op te halen bij een door gekozen Pakje Gemak-locatie.

Discrete verpakking

Wanneer je een artikel bestelt bij onze condoom winkel, dan zorgen wij ervoor dat we deze op een discrete wijze verpakken. Zo stoppen we je bestelling in een stevige, blanco doos zonder er hierop ook maar een enkele verwijzing naar onze webshop is te vinden. Niemand weet dus dat je een artikel bij ons hebt bestelt.