0

Lekkere anticonceptie voorbehoedsmiddelen

Ben je op zoek naar lekkere anticonceptie voorbehoedsmiddelen? Dan ben je op Condoomsbestellen aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van condooms. Bij ons vind je de beste anticonceptie voorbehoedsmiddelen. Hiermee wordt veilig vrijen nóg lekkerder!

Om een zwangerschap tegen te gaan is het natuurlijk een aanrader om condooms te gebruiken tijdens het vrijen. Naast het feit dat onze voorbehoedsmiddelen je beschermen, word je vrijpartij ook nog eens intenser. Vooral wanneer je een exemplaar aanschaft met ribbels of nopjes. Hiermee beleven jullie samen een heerlijk hoogtepunt!

Een ideale oplossing

Anticonceptie voorbehoedsmiddelen online bij ons bestellen is echt een ideale oplossing. Wanneer je op een werkdag voor 15.00 uur een bestelling doet, dan word je artikel dezelfde dag nog verzonden. Je hebt je bestelling de volgende dag dus al in huis!

Je hoeft bij ons niet bang te zijn dat iemand ziet dat je een erotisch artikel koopt. Wij verpakken je bestelling namelijk in een stevige, blanco doos zonder dat je hierop ook maar een enkele verwijzing naar onze webwinkel op vindt.

Wil je liever niet dat je bestelling bij jou thuis wordt bezorgd? Kies er dan voor om deze af te halen op een Pakje Gemak-locatie. Hiervan zijn er 1700 in Nederland. Als je in de buurt van Veendam woont, dan is het ook een optie om je artikel op te halen bij ons afhaalmagazijn. Deze is gevestigd aan de Lloydsweg 28-E in Veendam. De afhaalbalie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 21:00 uur.

Contact opnemen

Heb je een vraag? Bel dan naar onze klantenservice via het telefoonnummer +31 (0)598-690453 of stel je vraag via het contactformulier op de website. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 16.30 uur. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.